Spa / Druppel

OPDRACHT
Uit onderzoek is gebleken dat kinderen tegenwoordig weinig tot geen water meer drinken. Ze krijgen fris mee naar school, kopen fris op school of drinken liever iets anders. Toch is er niets gezonder voor het lichaam dan water. Maar water is ‘niet lekker’ genoeg. Bij The Valley ontwikkelden we een aantal concepten voor Spa om water drinken leuker te maken en ze bewust meer water te laten drinken.

OPDRACHTGEVER

Spadel

TAKEN

Campagne

SPA DRUPPEL

Genoeg water drinken is belangrijk, toch doen te weinig mensen dit. Met dit concept willen we mensen aanmoedigen om water te drinken en dit ook in te voeren door middel van een app. De gebruiker vult in hoeveel water hij drinkt per keer. Indien dit een Spa product is staat er een actiecode op de fles waar een gebruiker ‘spaardruppels’ mee kan verdienen. Met die spaardruppels kunnen zij weer bepaalde producten winnen. Dus hoe meer je drinkt, hoe meer je wint.

PAD DER PUURHEID

Met het pad der puurheid moedigen we kinderen aan om actief te blijven/worden. Er is een pad uitgestippeld op basis van locatie en gebruikers kunnen daar bepaalde activiteiten unlocken. Elke keer als ze iets verzilveren krijgen ze punten waar ze vervolgens Spa producten mee kunnen verdienen.

SPA HELDER

Dit concept is een simpele lead generator. Elk product van Spa bevat een actiecode waarmee gebruikers speciale design glazen kunnen winnen.

edwin groot. digital & visual design